Rólunk

Üzletünk 2017-ben azzal a szándékkal nyílt, hogy felébressze azt a mindannyiunkban szunnyadó természetes vágyat, mely a Szépség, a Nyugalom, a Harmónia tapasztalására irányul. És ne csupán felébressze, hanem Vendégeink számára egyszerű, a hétköznapokba illeszthető módon elérhetővé tegye. Büszkék vagyunk arra, hogy a 12. kerület egyik hangulatos utcájában lévő Flowerpower kávézó-virágüzlet-borbár a hozzánk betérőket – saját elmondásuk alapján – Párizs, Luxembourg, Firenze zegzugos utcácskáin fellelhető, különleges atmoszférájú, kifinomult választékú, felejthetetlen üzleteire emlékezteti.

Üzletünkben nem mindennapi vágott virágok, virágcsokrok, virágkompozíciók; egyedi lakásdekorációk, kerámiák, ajándéktárgyak; minőségi kávé, tea, bor; varázslatos hangulatú kávézó várja Vendégeinket.

 

Ha felkeltettük érdeklődéseteket,

a Flowerpower-életérzés megtapasztalásához várunk szeretettel,

 

Krisztina és Dorina

Környezettudatosság

Úgy gondoljuk, hogy a virágok szeretete nem válhat el a természet szeretetétől, így munkánkban törekszünk a környezettel való harmóniára. Célunk, hogy az iparág klasszikus technikái helyett modern, fenntartható módon dolgozzunk. Ennek egyik kulcs eleme, hogy kerüljük az egyszer használatos anyagok használatát, így például munkánkban mellőzzük a tűzőhabot. Szerintünk a virágok csomagolása funkcionális, nem szükséges színes, mű papírokkal feldobni egy csokrot, hiszen az magában a legszebb. A  csomagolási trendek jönnek-mennek, de a virágok szépsége örök, leljük ebben örömünket.

Mint minden más területen, vagy akár a hétköznapokban, a környezettudatosság kulcsa, hogy a megszokássá vált “kényelmes” megoldásokat tudatos tervezésre  és kreativitásra cseréljük. Örömünkre szolgál, ha megrendelőink is magukénak érzik ezt a küldetést és a mi szintünkön együtt tehetünk egy fenntartható jövőért.